Borrelen!
Het is weer lente! Tijd om weer naar buiten te gaan en gaan genieten van het mooie weer. En daar hoort natuurlijk ook een borrelplank bij. Hieronder vind je alle informatie over de Borrelbox van dit moment.
klik voor meer informatie op
Landana groene asperge kaas
Landana GROENE ASPERGE verrast met een lekkere, delicate smaak en verbindt Hollandse kaas en fijne stukjes asperge op smaakvolle wijze. Een bijzonder delicate combinatie voor elke fijnproever.
Chorizo worst en ham van het Maashorst Varken
Bij het Maashorst varken houden wij varkens op een kleinschalige boerderij grenzend aan het natuurgebied de Maashorst. Hier scharrelen de varkens rond en kunnen ze wroeten naar eikels, takjes en plantwortelen.
De Varkens hebben veel ruimte en een stress vrij leven gehad. En dit proef je terug in het vlees.
Echte Loo
Echte Loo Abdij kaas is een Vlaamse Abdijkaas met een smeuïge structuur en een licht, pikante smaak.
Geitenbrie Fenegriek
Een van de meest bijzondere en lekkerste kazen van de Alphenaer familie is de Geiten Brie met walnootsmaak / fenegriek. Deze kaas is met zorg bereid volgens traditioneel recept waaraan hele fenegriek zaden en natuurlijk walnotenaroma wordt toegevoegd. De zacht romige geiten brie in combinatie met de walnootachtige smaak maakt deze brie tot een bijzonder lekkere en verrassende specialiteit van onze kaasmakerij.
Buchette Fleurs
Zachte geitenkaas omwikkeld met gedroogde bloemen
Morbier au lait cru
Tijdens het maken van kaas, in de winter, kwam de boer erachter dat de mal van de kaas welke hij gebruikte te groot was. De kaasvorm was maar voor de helft gevuld en narrig gooide de boer de kaas weg in een bak gevuld met as. De volgende dag vond hij het toch zonde en na het proeven, besloot hij een nieuwe laag verse kaas op de met as bevlekte kaas te doen. Resultaat een heerlijke kaas die er ook nog speciaal uit ziet.
De Morbier lait cru wordt gemaakt van rauwe koemelk en komt van oorsprong uit het gelijknamige dorp Morbier in de Jura.