De nine o’clock proeverij

28 februari 2021

Lockdown? Wine o’clockdown!

Het kabinet heeft besloten om de lockdown weer te verlengen tot 15 maart 2021. Wat balen wij!!

Maar… ondanks  dat we ons neer moeten leggen bij deze maatregelen laten wij onze kop niet hangen, daar zijn we geen types voor. We hebben genoeg ideeën en daar zijn we dan ook druk mee bezig. Er zitten namelijk hele leuke dingen in het vat 😉

Om te beginnen:

De nine o’clock proeverij.

Er valt weinig positiefs te melden over de avondklok, maar wij willen er toch een positieve draai aangeven. Speciaal voor de momenten dat we ’s avonds samen thuiszitten hebben wij heerlijke tweepersoons-proeverijen samengesteld. Zo worden het momenten om naar uit te kijken en gezellig samen te zijn. Nine o’clock, wine o’clock… Zullen we deze erin houden als de maatregel straks weer opgeheven wordt? Samen genieten van lekkere hapjes en drankjes is iets wat we zeker zullen blijven doen!

De proeverijen bestaan uit goed samengestelde boxen met wijn, bier of gin-tonic. Wij zorgen natuurlijk dat de hapjes perfect aansluiten bij de drankjes die je gekozen hebt! Wij verzekeren je: je smaakpapillen worden wakker geschud! Om de avond nog leuker te maken, vind je naast alle lekkernijen ook een spel in de box. Hiermee kom je nog meer te weten over de wijnen en de bieren én leer je ook je eigen en elkaars smaak beter kennen.

De inhoud van de box wisselt regelmatig en is gebaseerd op de vier seizoenen!

Wat zit er in onze nine o’ clock proeverij?

Je hebt de keuze uit:

4 x 2 speciaal biertjes met daarbij een ‘bijpassende borrelbox’

2 wijnen met daarbij een ‘bijpassende borrelbox’

3 x 2 gin-tonic met daarbij een ‘bijpassende borrelbox’

Kosten van de proeverij bier of wijn:             € 50,

Kosten van de proeverij gin-tonic:                 € 55,-

De bistro blijft voorlopig gesloten, maar de traiteur is open! We staan dagelijks voor jullie klaar om de lockdown in elk geval smakelijker te maken met allerlei heerlijke dingen.

Ons assortiment is uitgebreid met de lekkerste vis tapas uit Portugal en Spanje. Ook krijgen we wekelijks vers gebrande noten binnen van de beste notenwinkel van Nederland.

En zoals jullie van ons gewend zijn hebben wij de heerlijkste borrelkazen, borrelbroden en gedroogde Franse worsten. Zien we jullie snel op de Noordkade?*

Smakelijke groet Stephanie en Jeroen.

*Voor de lekkerste producten ga je naar de Noordkade. Naast onze traiteur zijn er ook nog andere winkels geopend. Let op: Kom zoveel mogelijk alleen shoppen. Het dragen van een mondkapje is verplicht.