Bedrijfsborrel

Een lockdown-proof bedrijfsborrel met Plank!

11 januari 2022

Het begin van een nieuw jaar, vaak het moment dat je samen met jouw collega’s proosten tijdens de nieuwjaarsborrel onder het genot van een hapje en een drankje. Helaas beginnen we 2022 in een lockdown, waarbij het niet mogelijk is om op kantoor het nieuwe jaar met al jouw collega’s te vieren. Maar wat kun je dan wél doen tijdens de lockdown? 

Online bedrijfsborrel  

Organiseer een online bedrijfsborrel voor jouw collega’s! De afgelopen 2 jaar heb je wellicht kunnen oefenen met programma’s als Zoom en Microsoft Teams wanneer je thuis aan het werk was. Door zulke programma’s te gebruiken kan iedereen vanuit huis deelnemen aan de borrel zonder coronaregels te overtreden. Organiseer een leuke quiz voor tijdens de borrel of houd een toespraak om 2021 samen te vatten. Ook zou je de groep kunnen opdelen in verschillende online break-out rooms en deze steeds door wisselen zodat je al jouw collega’s kunt spreken tijdens de borrel. Genoeg mogelijkheden dus! 

 

Heerlijke borrelplank aan huis  

Maar wat is een borrel zonder borrelplank? Precies, dit kunnen wij ons ook niet indenken. Bij een offline én online borrel hoort een borrelplank om extra te genieten. Bij Plank kun je een borrelbox voor thuis bestellen, die je kunt afhalen of zelfs kunt laten bezorgen. Deze borrelboxen bestaan uit verschillende producten zoals kaas, vlees, noten en nog veel meer. Je kunt dus voor elke collega een lekkere borrelbox laten bezorgen aan huis of je kunt ze juist persoonlijk gaan rondbrengen! 

 

Maak het compleet met een lekkere wijn of bier 

Naast borrelboxen heeft Plank ook verschillende exclusieve bijpassende wijnen en bieren die je op geen andere plek in Nederland kunt kopen. Dit zijn geen standaardproducten uit bijvoorbeeld Frankrijk of Italië, maar onze wijnen komen uit Bulgarije. Leuk om een keer iets anders te proberen, toch? Maak de borrelbox compleet door een lekkere wijn of bier uit te kiezen voor jouw collega’s.  

Natuurlijk kun je zo’n borrel ook organiseren wanneer er geen lockdown is! Vooral wanneer je werkt bij een groot bedrijf met veel werknemers is dit een perfecte oplossing om toch alle collega’s samen te brengen op een makkelijke en veilige manier. Daarnaast heeft Plank ook een Traiteur & Bistro aan de Noordkade in Veghel. We heten je van harte welkom, na de lockdown, bij één van onze gezellige zitjes. 

Bestel hier je borrelbox! https://www.plankonline.nl/product/borrelbox/