Moederdag

Een ode aan alle moeders!

01 mei 2021

Moederdag 2021

 

“Lieve mam, mag ik je even bedanken voor wat je allemaal doet? In het afgelopen coronajaar zagen we elkaar een stuk minder en alles was anders. Je sprak de kleinkinderen alleen maar via Facetime. De kopjes koffie dronken we samen in de tuin. Geen knuffels en kusjes meer, terwijl we dat nu juist zo missen…. Om jou even vast te pakken en een arm om je heen te slaan. We beseffen nu nog meer hoe bijzonder het is wat je allemaal voor ons deed en doet. Zoveel dingen die we voor lief namen, die heel normaal leken. In deze gekke tijd waarderen we het gewoon allemaal nog meer…”

Voor de pandemie ging er zoveel op de automatische piloot. In alle beslommeringen van het dagelijkse leven was het zo gewoon: je ouders die op de kindjes pasten. Jouw telefoontje: “Ik ben iets later…” “Geen probleem”, klonk het aan de andere kant van de lijn. “Hij heeft al gegeten en we doen hem ook nog wel gauw in bad.” Nu we thuis moeten werken, merken we hoe lastig het is om tegelijkertijd aan alle verplichtingen te voldoen. We zijn soms wat kortaf want de deadlines blijven staan en de kindjes missen oma.

En dat beseffende, zeggen we het nog maar eens tegen je: We hebben MEGAVEEL respect voor jou lieve mam. Dankjewel voor je liefde en je zorgzaamheid. Bedankt dat je altijd klaar staat voor ons en voor de kleinkinderen.

Verwen box speciaal voor moeders

Om alle moeders (en oma’s natuurlijk) op deze Moederdag extra in het zonnetje te zetten, bedachten wij een box vol met lekkernijen:

DE ODE AAN DE MOEDERS á € 39,95

Als extra verrassing voegen wij een mega lekkere Brut toe aan de box. En die heeft ook nog eens een hele toepasselijke naam: Brut MOM!

Tip: Wordt het lekker weer? Neem al het lekkers dan gezellig mee naar het park voor een heerlijke picknick.

Je bestelt de verwen box via de webshop als ‘ode aan de moeder’. Wij verzenden door heel Nederland. 

Een goed begin is het halve werk

Natuurlijk mag een heerlijk ontbijtje op deze dag niet ontbreken! Ken je onze welbekende ontbijt box al?

Ontbijt@home: voor 2pers € 32,50,-

In deze box zit alles om de dag goed te beginnen: croissants met jam, yoghurt met vers fruit, een gekookt eitje, 4 crostini’s en een heerlijk toetje. Inclusief versgeperste jus d’orange en theezakjes. Wil je nog meer uitpakken? Bestel er een fles Brut MOM bij voor € 14,95 ipv. 16,95

Kijk voor al het lekkers dat je wilt bestellen op de webshop: www.plankonline.nl