jeroen&stephanieverlind

Feestdagen met PLANK.

18 december 2020

Wat een jaar!! In verschillende opzichten was het een gek, maar ook een mooi en heel bijzonder jaar.

Alweer een jaar geleden zijn we begonnen met ons bedrijf, niet wetende dat we in zo’n bizar jaar zoude starten….

Vernieuwen en uitbreiden

Maar wat de meeste mensen van jullie wel weten, is dat wij niet bij de pakken neer gaan zitten. Dat wij alles proberen te zien als een kans en graag uitgedaagd worden. Eerlijk is eerlijk: de coronapandemie brengt wel een hele grote uitdaging met zich mee en het is niet altijd makkelijk om positief te blijven. Maar wij blijven ons ontwikkelen en focussen op het vernieuwen en uitbreiden van ons assortiment. Want daar ligt ook een deel van onze passie.

Vorige maand zijn we gestart met heerlijke borrelbroden van Luscious Loaf.  Dit zijn naar ons idee de állerlekkerste broden die je bij een soep of borrelplank kunt serveren.

Ook hebben wij diverse parels aan ons assortiment toegevoegd. Deze gebruik je als een kaviaar en geven een unieke smaakbeleving aan je gerechten. Kom ze bij ons in de winkel proeven en beleven!

Houd ook onze socials in de gaten. Want nu met de feestdagen in het vooruitzicht, blijven wij jullie op de hoogte houden van onze nieuwe producten en aanbiedingen.

Vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten om onze bistro met de feestdagen te sluiten, zodat we ons volledig kunnen focussen op het afhalen en bezorgen van jullie borrelplanken. De traiteur is wel alle dagen geopend en daar zijn jullie natuurlijk van harte welkom! We hebben met liefde de allerlekkerste kazen en hapjes voor je klaar staan. Wil je zeker zijn dat jouw tafel dit jaar helemaal gevuld is en ervoor zorgen dat je de niet de Plank misslaat? 😉

Download de bestellijst en lever deze in bij ons in de winkel of mail dit naar info@traiteurplank.nl

( je kan nog bestellen t/m 20 december)

PLANK BESTELLIJST

Lieve mensen, wij wensen jullie hele fijne kerstdagen toe!

Met een overvloed aan eten, liefde, respect en ruimte voor elkaar. We zien jullie heel graag bij ons in de winkel.

Met smakelijke groet,

Jeroen & Stephanie en team Plank