Happy Valentine!

28 januari 2021
Vier de liefde met een van onze borrelboxen

Het is bijna 14 februari: Valentijnsdag! Dit jaar zou deze dag van de liefde eigenlijk midden in de carnaval vallen, maar dat loopt allemaal anders door Corona. Maar laten we juist in deze moeilijke tijd de liefde voor elkaar koesteren en vieren!

Iedereen weet dat de liefde door de maag gaat (en nee: niet alleen door die van de man). Daarom hebben we met Valentijn een heerlijke box voor jullie samengesteld: All you need is love (and the lovely extras in this box) 

Een box die je kunt verzenden door heel Nederland: naar een stille aanbidder of als verrassing voor je geliefde die op een andere plek woont. Of voor je ouders die nog steeds na zoveel jaar gezellig samen zijn en die je even wilt verwennen.

Wij zorgen met onze LIEFDESBOX dat je een middag of avond gezellig kunt doorbrengen met je geliefde, met producten die perfect zijn voor een romantisch avondje samen. Er zit ook nog een leuke verrassing bij om de avond compleet te maken. Uiteraard is deze box speciaal gemaakt om verzonden te worden.

Daarnaast hebben we een speciale Valentijnsbox voor jullie samengesteld:
PLANK VOL LIEFDE BOX

Deze bevat alles om je geliefde te verwennen, te verrassen en nóg beter te leren kennen. Een verzorgde avond met een lach, een knipoog en natuurlijk een smakelijke touch. Wij hebben al het voorwerk gedaan, met de box ben je helemaal startklaar. Je hoeft hem alleen maar te openen om het feest te laten beginnen! Tip: vul deze aan met een heerlijk borrelbrood!

Wil jij je op Valentijnsdag laten verleiden door al het lekkers wat Plank te bieden heeft?
Bestel dan snel je borrelbox via deze link: https://www.plankonline.nl/producten/

Mochten we op 14 februari weer open zijn, dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom in onze Bistro. Wij kijken er naar uit om jullie te verwennen met een verzorgde brunch (van €20,- p.p.). Wij heten jullie welkom met een heerlijk aperitief van het huis en verrassen jullie met al het lekkers wat plank te bieden heeft. Geniet van het er weer even op uit zijn met zijn tweetjes en laat je onderdompelen in liefde en gezelligheid.

Wij zullen alle gewenste veiligheidsregels in acht nemen (zoals de 1,5 meter) om jullie weer even te laten genieten en alle opgelegde beperkingen te laten vergeten.

Wij wensen jullie een hele fijne, liefdevolle en smakelijke Valentijn.

Liefs Jeroen en Stephanie