Het begin van iets nieuws!

18 juni 2018

Het begin van iets nieuws

 

Leuk mensen dat jullie mijn blog aan het lezen zijn. Ik wil jullie graag meenemen in ons bedrijf waar wij voor staan en wat wij gaan doen.

Ik ben Jeroen Verlind, 28 jaar oud en woon samen met Stephanie 28 jaar, in Heesch. Wij zijn beiden begonnen aan een nieuw avontuur in ons leven. Zo ik met Plank en Stephanie in het coachen met paarden.

Wij merkten dat we toe waren aan een nieuwe uitdaging, maar wat dan? Stephanie wist al een tijdje dat ze iets in het coachen met paarden wilden gaan doen, maar ik wist zelf nog niet helemaal wat ik wilde. Wil ik nu een restaurant omdat mensen dat misschien ook van mij verwachten? NEE dacht ik, ik ga eerst een kookboek maken! en vanuit daar is de naam  PL^NK gekomen. Maar een kookboek kan ik niet het snelst realiseren en vanuit daar ben ik gaan nadenken over hoe ik dan een (borrel)plank in de markt wilde gaan zetten en daar is deze webshop uit ontstaan. (kookboek komt ooit nog!)

Wij zijn SUPER TROTS op het resultaat en hopen jullie enthousiast te maken met ons unieke concept. Wij vinden het leuk om mensen te verrassen en dat gaan we dus ook elke keer doen. De ingrediënten op de planken zullen elke keer wisselen, waardoor je elke keer een andere plank in huis haalt. Hoe gaaf is het om dit iemand cadeau te gaan geven!

Wij zouden het leuk vinden als jullie ons bedrijf blijven volgen en wij een keer een plank mogen leveren bij jou aan huis.

TOT DAN!