HAPPY NEW YEAR!!!

30 december 2021

Super tof dat jullie iets lekkers bij ons besteld hebben! Hieronder vind je een uitleg over alle producten hoe deze nog verwarmd dienen te worden.

Truffelkaas pot:

Pak een steelpan en verwarm het truffelpotje met de room op laag vuur. Roer dit regelmatig door om verbranding te voorkomen. Wanneer het kaaspotje helemaal gesmolten is dan zeggen wij GENIETEN!

Albondigas

Pak een steelpan en verwarm de albondigas met de tomatensaus in een pannetje laat dit geheel op een laag vuur 10 a 15 minuten sudderen. Check met een sateprikker of de balletjes warm zijn van binnen. LET OP in de gehaktballetjes met spek zitten prikkertjes!

Gamba’s in knoflookolie

Verwarm de oven op 170 graden.

Leg de gamba’s in een voorverwarmde oven en gaar deze 6 a 8 minuutjes.

Camembert

Verwarm de oven op 180 graden.

Haal de camembert uit de folie. Snijd van de bovenkant ( korst) van de camembert een stukje af. Doe de camembert terug in het houten bakje Leg hier bovenop de pecan noten en de honing met thijm. Gaar de camembert 5 tot 8 minuten in een voorverwarmde oven.

Tip: Serveer er lekker wat borrelbrood bij van luscious loaf  😀

Nacho’s

Verwarm de oven voor op 180 graden

Leg op de chips de jalapeno pepers, jackfruit en de kaas en laat dit geheel smelten 6 minuutjes in de oven. Serveer het geheel met crème fraice.

Pastel de nata

Verwarm de oven op 180 graden.

Haal de pastel de nata uit de verpakking en leg dit 5 minuten in de voorverwarmde oven. Tip: strooi er wat kaneelsuiker overheen onwijs lekker 😀