Met Kerst bestel je bij Plank!

09 december 2020

Zijn jullie al bezig met de voorbereidingen voor de kerstdagen? Bij ons is alles in volle gang om jullie ook (of juist) met Kerst het Plank-gevoel thuis te laten beleven!

Want in dit gekke jaar is samenzijn toch het belangrijkste wat er is. Misschien niet altijd met elkaar aan de kersttafel, maar wel in gedachten of op afstand via Zoom of Facetime.

Bij ons bestel je alles om er -op welke manier dan ook- een heerlijk samenzijn van te maken. Vorig jaar hebben velen van jullie ons al gevonden en ook dit jaar hebben we weer uitgepakt om jullie een onvergetelijke Kerst te bezorgen.

Maar dit jaar gaan we het bestellen nóg makkelijker maken voor jullie (denken we ;-))

Wil jij je tijdens de kerstdagen door ons laten verwennen? Met gerechtjes die je in een handomdraai op tafel hebt staan? Ons menu bestaat uit:

Soep & brood

Borrelplanken in je gewenste grootte

Heerlijke aperitiefhapjes om je borrel compleet te maken.

PLANK FEESTDAGEN FLYER

Hoe geef je je kerstbestelling door?

Via het bestelformulier onderaan deze blog. Je mag deze naar ons mailen of uitprinten en inleveren bij ons in de winkel.

of

Je belt ons en geeft je bestelling telefonisch door.

Heb je nog vragen? Bel ons dan ook. Wij staan voor je klaar!

De bestellingen zijn af te halen bij ons in de winkel. (Wij leveren deze dagen niet bij u thuis.) Daar kunnen we je uiteraard altijd adviseren als je nog heerlijke, bijpassende producten wilt meenemen.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Ook voor je kerstpakketten en relatiegeschenken denken we graag mee om een passend cadeau samen te stellen. Van klein tot groot. Het bedrag en het aantal personen maakt voor ons niet uit. Of het nu om een kleinigheidje voor je oma gaat, of om een kerstpakket voor al je personeel: wij helpen je graag!

Wanneer kun je je bestelling afhalen?

24-12 : van 12.00 uur tot 20.00 uur.

25-12 : van 12.00 uur tot 14.00 uur.

26-12 : van 10.00 uur tot 12.00 uur.

 27-12 : van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Met oudjaar hebben we dezelfde heerlijke hapjes weer vers voor je klaar staan om het nieuwe jaar in te luiden.

Met een vriendelijke groet,

Jeroen & Stephanie en Team Plank

PLANK KERST BESTELLIJST