noordkade uitjes

NOORDKADE UITJES buiten activiteiten!

14 juli 2022

Samen werken doen we op de Noordkade.

Wist je dat Plank samenwerkt met Noordkade-uitjes op de Noordkade?

Ze bieden verschillende activiteiten aan zowel binnen als buiten.

Voor of na je activiteit heerlijk bij PLANK ontbijt, lunch, Diner

Check de website via: www.noordkade-uitjes.nl

Suppen in Veghel

Verken Veghel al ‘suppend’ op het water! Tijdens deze verfrissende en uitdagende activiteit sta je gewapend met een peddel op een supboard en trotseer je de wateren van de Aa, de Zuid-Willemsvaart of de Veghelse haven.

Voor avonturiers én beginners, ontdek deze razend populaire sport! Eerste keer aan boord? Maak je maar geen zorgen, suppen staat er namelijk bekend om dat het een erg laagdrempelige, maar tegelijkertijd een veelzijdige activiteit is! Deze activiteit is dus niet enkel voor de avonturiers weggelegd, iedereen kan het! Tijdens deze relaxte sport kies je zelf hoe intensief of ontspannend je sessie is. Ga jij de wedstrijd met je kameraden aan of dobber je lekker kalm door het Veghelse kanaal?

Ontdek Veghel op het water. Vooraf word je begeleid en krijg je basis-instructies. Daarna zelf aan de gang en… Hopen dat je niet in het water valt!

Scoor bij ons je elektrische step!

Maak gebruik van elektriciteit in plaats van brandstof! Een volle accu geeft je zo’n 50 km stepplezier zonder zweten. Je kan heerlijk ‘cruisen’ met ondersteuning of volledig op eigen kracht. Geniet lekker van de buitenlucht, zonder volledig bezweet op de plaats van bestemming aan te komen. Je krijgt je eigen kickbike, dit is een step welke toegestaan is op de openbare weg. Leuk om te combineren met een van onze activiteiten als suppen, de rondvaartboot of een van onze escaperooms!

Waterproeverij Noordkade

Gewoon Brabantse gastvrijheid op een oude, houten, Giethoornse boot. Kapitein Martijn neemt je mee over het water van de Zuid-Willemsvaart. Vanuithet havengebied varen jullie langs de terminal in de industriehaven om vervolgens naar de sluis richting Den Bosch te varen; daarna zal de boot weer terugkeren naar het opstappunt. Gegarandeerd genieten aan boord en ideaal om te combineren met een borrelplank van PLANK en eendrankje!

De rondvaartboot heeft de naam ‘Waterproef’, maar naast water is er echter natuurlijk nog heel wat anders te proeven op de boot. Voorafgaand aan de vaart kan je jouw keuzes doorgeven aan de kapitein; hij zorgt dat jullie niets te kort komen. De drankjes en hapjes worden aan het eind van de vaart op één bon samen met de activiteit gezet; wel net zo handig.

De enthousiaste kapitein neemt je mee vanaf het opstappunt op de Noordkade om vervolgens een vaart van ongeveer 60 – 75 minuten te maken. Je stapt op middels een stalen ponton wat voor het schip voor anker ligt. De rondvaartboot heeft plaats voor 20 personen, ideaal voor jouw uitje!

noordkade uitjes

Kijk voor het gehele arrangement bij www.noordkade-uitjes.nl