moederdag

Verwen je moeder met een PLANK

25 april 2022

Liefde gaat door de maag, ook bij alle moeders die met Moederdag in het zonnetje gezet mogen worden. Ben jij van plan om jouw moeder of oma te gaan verrassen met Moederdag? Dan ben je bij PLANK aan het juiste adres!

Verras jouw moeder met een heerlijk ontbijtje op bed!

Wat is nou leuker dan verrast worden met een ontbijtje op bed? PLANK heeft voor jou dé lekkerste hapjes om een ontbijtje op bed helemaal af te maken. Denk bijvoorbeeld aan croissants met chocoladepasta en rood fruit, lekkere fruitsalades, crostini’s of een verrassende pavlova. Serveer deze heerlijke brunch voor thuis met een verse jus en haar dag kan niet meer stuk.

Reserveer een tafeltje voor twee

Wanneer je liever jouw moeder verrast met een lekkere lunch buiten de deur ben je bij PLANK aan het juiste adres. Tijdens Moederdag kun je bij ons in de bistro voor €35 per persoon genieten van een middag vol overheerlijke hippe bites die geïnspireerd zijn door verschillende vakantielanden. Al onze producten komen direct van de boer wat betekend dat jij altijd heerlijk verse producten geserveerd krijgt. Zo’n middag bij PLANK is echt een feestje!

Ode aan alle moeders

Ook iedereen bij PLANK wil zijn/haar moeder graag in het zonnetje zetten met Moederdag. Als wij aan onze moeders denken, dan denken wij aan:

Stephanie:

Ik zou mama graag mee willen nemen voor een lunch omdat ik even bij wil kletsen. Een moeder-dochter-momentje! En ik wil haar bedanken dat ze mij leert voor mijzelf te kiezen en de vrijheid geeft om fouten te maken!

Jeroen:

Mijn moeder staat altijd klaar voor ons, in weer en wind. En daarom mag zij in het zonnetje worden gezet. Soms zeggen we te weinig ‘ik hou van jou’. Dus bij deze mama; ‘IK HOU VAN JOU!’ Liefs Jeroen.

Wij zijn super benieuwd wat jouw leukste moeder moment is en kunnen niet wachten om dat te lezen! Deel daarom jouw leukste moeder-moment of een ode aan jouw moeder met #plankonline #odeaandemoeder @plank.noordkade en de leukste inzending trakteren wij op een lunch voor twee personen! (en ja, je moet ons volgen)

Wil je graag jouw moeder verrassen op een andere dag? Geen probleem, voor ons zijn moeders elke dag belangrijk. Verras haar met een borrelbox voor thuis of neem jouw moeder gezellig mee voor een lekkere lunch in onze bistro! Neem ook eens een kijkje op onze website om te zien wat voor lekkers wij allemaal hebben!

 

Moederdag