buitenbar van plank

Sfeeravonden bij de buitenbar.

07 juni 2021

Wat leuk dat we al zovelen van jullie hebben mogen ontvangen bij onze buitenbar! Het geeft ons een super fijn gevoel dat we jullie weer mogen verwennen met al ons lekkers. We zijn er helemaal klaar voor om jullie nog veel meer onvergetelijke avonden te bezorgen, lezen jullie mee?

Vrijdagavond cocktailavond (16u tot 22u)

Wat is er fijner dan het weekend inluiden met een lekkere cocktail? Misschien heb je ze al eens een voorbij zien komen (of bij je buurman op tafel zien staan ;-)): de mega lekkere en hippe cocktails van Kukki! Wij zijn fan!

Hoe ze smaken? Heerlijk ! Wat er in zit? Alles: Vers fruit, natuurlijk vruchtensap, ijsklontjes en… alcohol! De flesjes worden met alle ingrediënten erin direct ingevroren. Wij krijgen ze ook diepgevroren binnen. Het enige wat we nog hoeven doen is ze 30 seconden ontdooien, rietje erin en ze met een grote glimlach serveren.

Wij hebben drie verschillende Kukki’s op de kaart staan. Dit zijn volgens ons de allerlekkerste! Wij zijn heel benieuwd welke jouw favoriet wordt…

Moijto

Sex on the beach

Mint passion

Naast de Kukki’s serveren wij ook nog andere cocktails.

Zaterdag avond speciaal bier- avond (16u tot 22u)

Hello Saturday! Verrassing + Afwisseling + Verwennen = Plank. Daar zijn jullie het mee eens, toch? Daarom organiseren we iedere zaterdagavond een speciaal bier avond die in het teken staat van een verrassing. We starten met een drietal speciaal bieren en serveren daar een drietal lekkere hapjes bij. We trappen de avond steeds af met leuke weetjes over de bieren. Dit doen we in samenwerking met Job van HELLOBIER, dus zorg dat je op tijd bent!

Sowieso hebben we elke dag een ton gevuld met verrassingsbieren klaarstaan, de ‘Grabbelton van Job’. Mocht je dus een keer geen tijd hebben op zaterdag, dan kom je gewoon op een andere dag een van onze speciaal biertjes proeven. Zien we jou snel?

Post je verrassingsbier-momentje met ons, met de #plankonline en #hellobier  

 

Zondag-borrel-mag-dag: Lazy Sunday (12u tot 21u)

Plank zou plank niet zijn als we de borrelplanken op de buitenbar zouden vergeten, dus hebben we de zondag uitgeroepen tot Borrel-mag-dag: het beste borrelmoment van de week. Op deze dag geniet je van een heerlijke wijn of een verkoelend biertje met een borrelplank erbij.

Om je zondag compleet je maken hebben wij een super leuk spel gemaakt. Deze kun je afhalen bij de container, of je vraagt ernaar bij ons personeel.

Je hebt de keuze uit de thema’s: Vrienden, familie of Koppel ;
Zien we jou op Lazy Sunday? Om lekker te genieten, bij te kletsen, te luieren of het Plankspel te spelen? Wij staan voor je klaar!

Houd onze socials in de gaten en mis niks meer, want bij Plank is er altijd iets te beleven..

Liefs TEAM PLANK.