een tijd van verwondering en verwennerij

Een tijd van verwondering en verwennerij.

29 november 2022

Maak jullie Sinterklaasavond compleet met al het lekkers wat Plank te bieden heeft.

Zie de maan schijnt door de bomen.
Makkers staakt uw wild geraas.
Het heerlijk avondje is gekomen
Het avondje van Sinterklaas.
Vol verwachting klopt ons hart…

Laten alle zintuigen prikkelen op deze bijzondere avond

Wat een heerlijke tijd is er toch weer aangebroken! Een tijd vol verwondering, verwennerij en verlangens die hopelijk vervuld worden. Want: “Welke cadeautjes zullen er toch allemaal voor mij in de zak zitten?” Het Sinterklaasfeest is met stip het mooiste feest van het jaar voor alle kinderen van Nederland. Iedereen kan zich deze fijne Sinterklaasavonden nog levendig herinneren. Als kind, als ouder, als grootouder: Het ongeduldige wachten en de euforie als er dan op de deur wordt geklopt. En later de surprise-avonden vol met humor, creatieve uitspattingen en leuke gedichten. Mooie herinneringen worden extra bijzonder als alle zintuigen geprikkeld worden. Het heerlijk avondje wordt nog heerlijker als er lekkere hapjes en gerechten op tafel staan. En laten wij daar nou net goed in zijn!

De Sint op de borrel

Wat is er toch fijner dan een avond of middag volledig ontzorgd worden? Met onze welbekende borrelbox, aangevuld met een lekkere dagsoep en crostinibox staat niets jullie meer in de weg om een heerlijke Sinterklaasavond te vieren. Zo hebben jullie alle tijd en aandacht voor de kinderen, de cadeautjes en het gezellig samenzijn.

Wat kun je verwachten van de crostinibox?

Een crostini is een dun sneetje, geroosterd brood. Deze beleggen wij met gevarieerde toppings , die met de seizoenen meegaan.. Dit kan bijvoorbeeld een mousse zijn van, wildpate met witlof en een chutney. Maar ook een mousse van gerookte geitenkaas met een pompoen chutney of eentje van huis gerookte zalmsalade met gefrituurde kappertjes. Wij zorgen altijd voor een goede afwisseling van vlees, vis en Vega toppings die allemaal een eigen, uitgesproken smaak hebben.

Pietendiploma halen tijdens de Pietendag op de Noordkade

Alle kinderen én hun (groot)ouders zijn welkom op 3 december tussen 11.00 uur en 15.00 uur voor een gezellige Pietendag bij de Proeffabriek op de Noordkade. Er valt op deze dag van alles te beleven! Zo kunnen de kleintjes met verschillende opdrachtjes een heus pietendiploma behalen, leren ze de coolste acrobatentrucs, kleuren ze mee aan een  meterslange kleurplaat of wagen ze een dansje met de pieten. Gedurende de dag is er live muziek op verschillende plekken op de Noordkade.

En de ouders en de opa’s en oma’s? Die vermaken zich ondertussen met een heerlijke kop koffie of lunch. Vergeet niet na afloop een heerlijke borrelbox of crostinibox mee te nemen voor als jullie zaterdag of zondag Sinterklaas gaan vieren.

Prijslijst

Borrelplank small (2 pers.) 30,-

Borrelplank medium (4 pers.) 55,-

Borrelplank large (8 pers.) 95,-

Crostini box (12stuk) 35,-

————————————-

Dagsoep (750ml) 6,95

Luxe borrelbrood 7,25

Tip: Bestel voor een persoon extra zodat de pieten kunnen ook nog iets lekkers mee kunnen pikken 😉

Meteen bestellen? Kijk op https://plankonline.nl bij de optie bestellen om je bestelmoment alvast te reserveren.

Waar gezelligheid en genieten samenkomen

—-

PL^NK

Fijne sinterklaasavond -X- Team Plank