Summer Vibes

25 juni 2020
SUMMER VIBES: Tips voor een heerlijke staycation!

Hi, daar zijn we weer! Het is alweer officieel zomer. Een zomer die vast en zeker de boeken in gaat. Wat zijn jullie plannen? Een staycation? Eropuit in eigen land, of toch de grens over? Wij horen van steeds meer mensen dat ze dit jaar thuis blijven. We hebben natuurlijk de “Stay home”- oproep en de oproep om drukte te vermijden allemaal vers in het achterhoofd. Het is een gekke tijd, maar…. dat betekent niet dat we niet kunnen genieten! We zitten nu alweer bijna een half jaar in de anderhalve meter-samenleving en blijken met zijn allen ontzettend creatief! Of we nou een lekker plekje zoeken op een terras, thuis een aangepast feestje geven of op een rustig moment een park of het strand opzoeken.

Ook thuis ‘uiteten gaan’, lekker barbecueën of genieten van een gezellige borrelavond doen we steeds vaker. Maar dan wél met mooie wijnen of bieren en heerlijk eten natuurlijk! En laten wij daar nou alles voor in huis hebben… 😉 We bezorgen het graag thuis bij je!

Mis je af en toe toch wat inspiratie om deze zomermaanden door te komen? Wij hebben een aantal leuke tips om met vrienden te doen op de veilige anderhalve meter.

Ga lekker cultuur snuiven op de fiets met De van Gogh-fietsroute (Helvoirt – Den Bosch)

Bezoek de Urnenvelden van Slabroek

Ontdek wandelend of met de fiets de natuur rond Heeswijk-Dinther, waarbij je een bezoekje aan het kasteel natuurlijk niet over mag slaan

Maak een culinaire fietstocht langs de monumentale plekken rond Veghel en omstreken. Op www.visitbrabant.nl vind je meer informatie over de vertrekpunten en kun je nog veel meer ideeën opdoen voor uitjes in de omgeving.

Even bijtanken met PLANK en dan PLANKgas weer door!

Van al dat wandelen, fietsen en cultuursnuiven word je hongerig; daarom hebben wij bij PLANK speciale boxen voor onderweg samengesteld. Zo kun je bij ons terecht voor een lunchbox on the go (luxe croissants check, heerlijke crostini’s check, gezonde smoothie check) of een luxe picknick. Deze bestaat uit een ontbijt- en/of lunchbox waarmee je samen in de natuur geniet van al het lekkers dat wij te bieden hebben. Zoek de heide op, laat ons een flesje wijn koelen (eventueel Cava of alcoholvrij) en je waant jezelf in Zuid-Frankrijk. Een lekker koud speciaal biertje erbij kan natuurlijk ook.

 

Verder kun je ook tijdens je fietstocht neerstrijken bij ons in de bistro. Als het lukt, graag wel even reserveren… Je bent bij ons van harte welkom om even bij te komen en weer op te laden.

Lieve allemaal: geniet, let op elkaar en geef elkaar de ruimte! En we zien natuurlijk heel graag jullie foto’s terug op de socials met  #planknoordkade

LIEFS, team PLANK