Vaderdag!!

10 juni 2020

Check onze speciale acties en beleef samen een unieke Vaderdag!

Vaderdag vieren we dit jaar waarschijnlijk toch net even anders dan andere jaren. Maar wij hebben bij PLANK alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken en alle papa’s en opa’s op een veilige manier in het zonnetje te zetten en ze echt even extra te verwennen.  Met producten waar ze heel erg blij van worden en waar je zelf ook nog een beetje van kunt genieten! 😉

De Stoere-mannen-plank

Een borrelbox speciaal voor alle stoere mannen! Wat daar zoal in zit? Verschillende kazen, worstjes, olijven, nootjes én een speciaal biertje om de dorst te lessen. Eentje die qua smaak natuurlijk perfect past bij de ingrediënten uit de box.

Do nut ask your daddy!

Wat is er nou leuker dan samen met de kinderen donuts en snorren versieren? Om het feest compleet te maken doen we er nog een gezellige verrassing bij!

Samen genieten op veilige afstand? Bestel een gezinsbox!

Voor gezinnen die samen Vaderdag willen vieren of op veilige afstand naar opa en oma toe willen gaan, hebben we speciale gezinsboxen samengesteld. Hiermee hoef je zelf helemaal niet meer in de keuken te staan. Het enige wat je hoeft te doen is de inhoud van de box uitschuiven op een plank en dan: genieten! Je kunt de boxen uiteraard aanvullen met een ontbijt of lunch, afgestemd op het aantal personen. Voor een heerlijke middag met gezellige hapjes adviseren wij de brunchbox: hier zit het ontbijt en de lunch samen in.

Liever iets thuis laten bezorgen bij opa en oma? Dat doen we graag voor je! Bestel een ontbijt-, lunch of brunch box en wij leveren hem met liefde bij hen thuis af.

Om al het lekkers nog eens goed te bekijken, verwijzen we je naar de productpagina op onze website.

Klik hier voor meer informatie

Ons advies aan alle mama’s en kinderen: houd het simpel en bestel bij PLANK! Dan heb je alles in huis om er samen een heerlijke dag van te maken. De liefde van de man gaat door de maag, remember?

En liefde is te mooi om voor jezelf te houden: dus geef haar door!

Liefs Team Plank