Bistro Plank

Yes!!! We mogen weer!

02 juni 2020

In deze blog vertellen we je over de Impact van covid-19 en de maatregelen die we genomen hebben nu de bistro weer open mag.

Hoi, hoi, daar zijn we weer!! Wat zijn we gelukkig dat we jullie weer mogen ontvangen in onze bistro, wel op voorwaarde van de anderhalve meter-maatregel natuurlijk. We vinden het fijn om met jullie te delen wat voor impact het heeft gehad en hoe blij we zijn om nu open te gaan. Eerst willen we jullie even op de hoogte stellen dat we gelukkig allebei niet ziek zijn geweest. We hebben jullie kunnen ontvangen in de traiteur en gelukkig ook gezien en gesproken. Wat vonden we het fijn om jullie te kunnen verwennen met al het lekkers uit onze traiteur. Zo hebben we de quarantainetijd toch net iets leuker én gezelliger kunnen maken.

 

Het waren spannende tijden

Ook zijn we dankbaar dat we een bijdragen hebben kunnen leveren aan #supportyourlocals en de helden van Bernhoven. Maar wat vonden we het vervelend dat we onze bistro op 15 maart moesten sluiten door zo’n vervelend en hardnekkig virus. Onze gedachten gaan natuurlijk als eerste uit naar alle mensen die, op welke manier dan ook getroffen zijn door het virus. Wijzelf waren niet ziek, maar als je als gezonde, startende ondernemer je deuren moet sluiten, dan is dat wel even flink balen. Er spookten van allerlei vragen door ons hoofd: “Moeten we onze droom opgeven? (Dat nooit!) “Hoe lang gaat dit duren?” “Kunnen we ons hoofd boven water houden en krijgen we steun van de overheid?” “Lukt het ons om straks iedereen een veilig gevoel te bieden met de anderhalve meter-maatregel?”

 

Geniet op anderhalve meter van onze nieuwe menukaart

Gelukkig is het allemaal gelukt! (Misschien ben je zelfs al langs geweest!) Maar voor wie nog niet is langs geweest of nog twijfelt: we hebben het zo ingedeeld dat we toch 20 mensen kunnen plaatsen die allemaal op veilige afstand van elkaar kunnen genieten van alle PLANK-lekkernijen.

We hebben nog meer nieuws: er is een nieuwe menukaart! Met heerlijke gerechtjes die jullie samen kunnen delen. Je begint met een basisplank (ontbijt, lunch of diner) die je kunt uitbreiden met losse, kleine gerechtjes.

Klik hier voor de Menukaart

We zetten de gerechten de komende tijd in een keer op je tafel, om de veiligheid van jullie (gasten) in acht te nemen en om de anderhalve meter-maatregel zo goed mogelijk te kunnen naleven.

Hoe lang het ‘nieuwe normaal’ gaat duren, weet niemand maar we houden jullie op de hoogte als er iets verandert. Maar voor nu kunnen jullie reserveren en weer gezellig bij ons komen genieten van al het lekkers dat PLANK te bieden heeft.

 

Reserveer snel je tijdvak

We willen WEL via deze weg benadrukken dat reserveren echt noodzakelijk is (vanwege de covid-richtlijnen).

We gaan werken met tijdsvakken van twee uur. Als het rustig is kunnen jullie natuurlijk lekker blijven zitten  (vinden we gezellig), maar bij drukte vragen we jullie om je aan de gereserveerde tijd de houden en een volgende keer gezellig terug te komen.

 

 Lieve mensen, we hopen jullie allemaal weer snel te verwelkomen en… niet vergeten:

“A GLASS OF WINE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY!”

Zien we jullie snel?

Vergeet niet te reserveren via info@traiteurplank.nl of bel naar 0413-783312

Liefs Team Plank