Over Plank

Bij PLANK houden ze van goeie verhalen. Daarom maken ze borrelplanken en unieke gerechtjes waar een verhaal achter zit. Altijd met liefde bereid. Want hoe begint elk goed verhaal meestal? Inderdaad: met liefde. Zo ook het verhaal van Jeroen en Stephanie: drijvende krachten achter PLANK. In het dagelijks leven een happy couple en trotse ouders van Thijmen & Noud. Maar ook zakelijk zijn ze een dreamteam: Jeroen in de keuken en Stephanie aan de voorkant, in de bediening en de traiteur .

 

jeroen&stephanieverlind

Jeroen, die als veertienjarige al wist dat hij de horeca in wilde, schopte het tot chef-kok, maar hij kreeg steeds meer de drang om voor zichzelf te beginnen. Hij volgde zijn passie (mensen blij maken met eten) en bedacht het concept van de borrelplank. Als ondernemer weet je dat je een goed verhaal bedacht hebt als je er ’s nachts niet van kunt slapen. Wat begon als een webshop voor uniek samengestelde borrel-, ontbijt- en lunchboxen, eindigde in een uitbreiding met een eigen traiteur én bistro op de Noordkade in Veghel.

Bistro Plank

Het PLANK-concept doet eer aan de vibe die op deze bruisende locatie heerst. Een plek waar gezelligheid, cultuur en het goede leven samenkomen. In de bistro geniet je van shared dining in een trendy, maar cozy setting. Bij de traiteur kom je voor een uniek product met een goed verhaal. In de webshop bestel je een heerlijke, Instagramwaardige box voor thuis. PLANK staat altijd voor kwaliteit, verrassing en gezelligheid. Wie houdt daar nou niet van?